E
Emre Polat
11.08.2026 06:43 • 153 görüntülenme
TR

Gummy Smile (Gülerken diş etinin fazla görünmesi) ve lazerle gingivektomi deneyimim

Gülerken üst diş etlerim 4-5 mm görünüyordu ve dişlerim çok kısa kalıyordu. Dün hekimim lazerle gingivektomi (diş eti boyu ayarlama) yaptı. 25 dakikada bitti, kanama bile olmadı. Gülüşüm o kadar değişti ki inanamıyorum!

2 Cevap

Tek konuşma kimliği ile tüm dillerde senkronize tartışma
Y
Yasemin Avcı
12.08.2026 00:38 TR
@Emre Polat cevabına yanıt olarak:
Gözün aydın! Ben de 1 sene önce yaptırdım, fotoğraflarda ağzımı kapatarak gülüyordum eskiden, şimdi doya doya gülüyorum. İyileşme süreci de çok hızlı oluyor.
U
Uzm. Dt. Selin Eren Doğrulanmış Uzman Hekim (Pedodonti (Çocuk Diş Hekimliği) Uzmanı)
12.08.2026 03:48 TR
@Emre Polat cevabına yanıt olarak:
Lazer destekli gingivektomi ve gingivoplasti işlemleri, dokuyu koagüle ederek kestiği için işlem esnasında ve sonrasında kanama minimaldir. Biyolojik genişliğe dikkat edilerek yapılan doğru planlamalarda diş boyları uzatılarak ideal altın oran yakalanır ve nüks ihtimali oldukça düşüktür.

Bu Konuya Cevap Yaz

Cevap Yazmak İçin Giriş Yapın

Sorulara deneyimlerinizi aktarmak veya uzman görüşü almak için üye olmanız gerekmektedir.

Doğrulanmış Hekim Bulun

Bu konuda özel tıbbi görüş almak, klinik ve tedavi seçeneklerini gizli olarak öğrenmek ister misiniz?

Ben de Soru Sorayım
Pembe Estetik

Bu alandaki diğer soruları inceleyebilir veya kendi sorunuzu açabilirsiniz.

Kategoriye Git
Şu anda forumda: 1 Kullanıcı Aktif Çevrimiçi Üyeler
Konular: 115
Üyeler: 219
Son kayıt olan Üye: belgin_soydan